by
on
under
Permalink

Det bästa av två världar

Sport och spel. Spel och sport. Två av livets stora glädjeämnen. Tänk vad roligt det blir när man kombinerar dessa två. För sportintresserade har betting länge varit något som sätter en guldkant på en vanlig matchdag, och vad passar då bättre än att kolla närmare på detta inför helgens premiär av Allsvenskan.

Vi ska främst titta närmare på två matcher i den första omgången. De två matcherna som spelas nu på lördag. Häng med!

IFK Göteborg – Malmö FF

Tidigt på lördag inleds Allsvenskan med ett brak med fjolårets vinnare Malmö mot västkustens stolthet IFK Göteborg. Malmö som såg otroligt starka ut redan ifjol har förstärkt sin trupp ytterligare och kommer bli en tuff nöt att knäcka för de övriga lagen i årets Allsvenska. Anförda av hemvändaren Markus Rosenberg ser Malmö väldigt farliga ut men under försäsongen har de inte rosat marknaden och där är förlusten mot nykomlingen Eskilstuna i genrepet den tydligaste plumpen i protokollet. Detta är något som kan tala för IFK Göteborg som har sett bättre ut och kanske kan störa på lördag. Oavsett vilket lag som vinner så kommer det nog bli en tät och spännande match.

Halmstad BK – Östersunds FK

Fjolårets överraskning var Östersund som trots att de var nykomlingar bländade publiken med sitt spel och slutade på en åttonde plats i tabellen. Det andra året beskrivs ibland som det svåraste och det återstår att se hur Östersund hanterar det. Nykomlingen Halmstad tror många kommer husera i tabellens nedre regioner och borde därför få svårt att rubba Östersund. Man kan i alla fall konstatera att vi har en spännande säsong att se fram emot.

Så varför inte se vilka odds som finns på helgens matcher och sätta lite guldkant på denna premiärhelg. Lycka till.