by
on
under
Permalink

En sportresa i fotbollens tecken

Har man ett stort intresse av fotboll så kanske man gärna drar ihop kompisgänget och ger sig iväg för en sportresa i fotbollens tecken. Det finns flera orter och länder där fotboll är större än allt annat och London, England är verkligen fotbollens mecka.

London kan stoltsera med i alla fall 2018 med 13 proffsklubbar inom fotboll. Tottenham Hotspur FC, Arsenal FC, Chelsea FC, Crystal Palace FC och Fulham FC är några av dessa. Här hittar du information om en resa till London och matcher med Tottenham. Åk till London och en match med Tottenham Hotspur. Är man ett kompisgäng så finns det ju fördelar om alla håller på samma lag. Om inte så får man välja en match där motståndarlaget är någons favorit.

Den nya arenan Tottenham Hotspur Stadium har en kapacitet på en bit över 61000 personer och står exakt där den gamla arenan White Hart Lane stod. Det har varit en långdragen process med bygget och det har gått många rykten om när arenan skulle invigas. Det har även diskuterats om olika dragplåster för arenan, bland annat ett helt eget bryggeri som ska kunna leverera en miljon pints pilsner under ett år.

Det finns även annat som kan vara av intresse om man befinner sig i London. Även om fotbollen är det som är i centrum så finns det många sevärdheter som kan besökas under en helg. Se till att bestämma er för några ställen som ni väljer att besöka. Snabbt är en helg över och ni måste åka tillbaka till gamla Svedala igen. Det kan säkert bli fler sportresor så ni hinner med allt ni missat.