by
on
under ,
Permalink

Fotboll i mängder

Den engelska högstaligan, Premier League har äntligen dragit igång och vi kan nu se fram emot över ett halvår av spännande och händelserika matcher. För oss som är fotbollsintresserade är det dock inte bara själva fotbollstittandet som vi ser fram emot utan det finns också mycket annat.

Först och främst blir det spännande att se om fjolårsvinnarna Chelsea kan återupprepa fjolårets succésäsong eller om något av de andra topplagen kommer smita förbi. De två Manchesterlagen, City och United har båda värvat friskt vilket gör att man ser fram emot säsongen än mer. Och då har vi inte ens nämnt Arsenal, Liverpool, Tottenham och de andra lagen som nog också vill lägga sig i titeldiskussionen.

Men detta är inte det enda som dyker upp på fotbollshorisonten i höst. FIFA-serien återvänder med ett nytt spel och detta blir nog det häftigaste hittills. FIFA 18 släpps i slutet av september och av trailern att döma kommer det nog också vara det snyggaste hittills. Årets omslag pryds av Cristiano Ronaldo och det är nog ingen vild gissning att många unga killar och tjejer kommer välja honom och de andra världsstjärnorna när man ska bygga sitt eget lag i spelläget Ultimate Team.

För de som är lite mer taktiskt inriktade så finns även här något spännande att prova. Så kallad Fantasy Sports Betting växer ständigt i popularitet och det är lätt förstå varför. Vi har nog alla suttit i tv-soffan och förfasats över laguttagningarna från sitt favoritlags tränare. Här tar du själv kontrollen och försöker bygga ett slagkraftigt lag som får poäng efter hur det går för spelarna i verkligheten. Ett roligt tidsfördriv mellan Premier League-matcherna kanske?