by
on
under
Permalink

Funktionella träningskläder

För alla som tränar är nog medvetna om funktionen med träningskläder. Det är en stor fördel att ha flera uppsättningar av sina träningsplagg då de ofta är i tvätten. Beroende på vilken typ av träning man utför så kan de kläder man har se lite annorlunda ut. Även vilken säsong som man tränar, vintertid kan se annorlunda ut mot för sommarens träningsplagg.

Mest användbara träningsplaggen

En av de mest användbara träningsplaggen måste nog vara t-shirt. Framförallt så kan man köpa på sig många olika t-shirts som man använder speciellt vid träningstillfällen. De kommer ofta i liknande utförande men kanske lite olika modeller, färger eller tryck på. Det finns t-shirts rund eller v-hals. De som sitter tight eller lite lösare. Det går att variera i oändlighet och även använda även om du inte tränar. Det är ett mycket användbart plagg.

Ta hand om dina träningskläder

Man vill gärna använda sig av träningskläder som har ett bra material och bra funktion. De ska ta upp fukt bra och torka relativt snabbt. Underkläder får inte skava och vara obekväma då man tränar. Se till att köpa träningskläder i de storlekar som du känner dig bekväm i. En t-shirt i ren bommul har en viss krympmån så köp inte för små storlek. Ta hand om dina träningskläder lika väl som andra plagg, tvätta enligt de tvättråd som följer med plagget.