by
on
under
Permalink

Underlätta ditt cyklande

Det finns produkter som underlättar ditt cyklande. Har du cykel som din främsta träningsmetod så gäller det att hitta de produkter som kan göra det enkelt att få koll på sin träning. De produkter vi menar gör det inte enklare att cykla utan underlättar att hålla koll på var du befinner dig och hur din kropp reagerar på din cykelträning.

Produkter från Garmin

En av de största är Garmin, speciellt då det kommer till tillbehör för cykel och dig som person. De är och har länge varit världsledande på GPS och cykeldatorer. Med en GPS från Garmin så får du bra koll på hur långt du cyklar och var du befinner dig. Väldigt bra om du ger dig ut på nya marker och cyklar. För att hålla koll på din kropp så kan en pulsklocka passa. Om du tränar för cykellopp så kanske effektmätare kan vara något. Dessa monteras på pedalerna och registrerar vilken effekt och prestation du gör under din cykelträning.

Få statistik på ditt cyklande

Genom att använda dig av cykeldator, pulsklocka eller effektmätare så kan du få statistik på ditt cyklande och se vad du kan förbättra och göra annorlunda. Allt för att maximera din träning. Det kanske kan tyckas vara lite nördigt men om man vill få ut det mesta så gäller det att nörda ner sig lite för att få bra koll på sin träning. Det är också intressant att i efterhand se hur du låg till för exempelvis ett halvår sedan. Vad har du förbättrat och vad kan du förbättra.